Makelaar in Apeldoorn voor de koop en verkoop van uw huis

Makelaar in Apeldoorn gezocht? Welkom bij RSH Makelaars! Wij zijn een makelaarskantoor in Apeldoorn en omgeving. U kunt bij ons terecht voor het kopen en verkopen van huizen en voor financieel advies. Ons makelaarskantoor is gevestigd aan de Eglantier. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 en op zaterdag van 11:00 tot 15:00 geopend. Bent u op zoek naar een huis, wilt u uw huis verkopen of wilt u financieel advies? Loop dan gerust bij ons binnen.

Toon als:
Vraagprijs € 184.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Verkocht
Verkocht
Onder bod
Verkocht
Verkocht
Vraagprijs € 449.000 k.k.
Vraagprijs € 289.000 k.k.
Onder bod
Verkocht
Onder bod
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Onder bod
Verkocht
Verkocht
Verkocht onder voorbehoud
Bekijk grote foto's
Bekijk object
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs € 397.500 k.k.
Nog niets naar uw zin gevonden? Plaats een gratis zoekopdracht.
Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod.

Koopaanbod in Apeldoorn

Zoekt u een huis te koop in Apeldoorn? Op deze pagina vindt u alle huizen van RSH Makelaars die nu te koop staan. Hebt u een woning gevonden die naar uw wens is? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging. Wilt u een huis kopen in Apeldoorn? Dan zit u absoluut goed bij onze makelaardij.

U kunt de woningen op diverse types filteren. Zo verkopen wij onder andere appartementen/flats, bungalows, eengezinswoning, helft van dubbel woonhuis en vrijstaande woningen. Bij de huizen vindt u veel informatie. Hierbij kunt u denken aan het aantal kamers in de woning, het bouwjaar en het type woonhuis.

Uw droomhuis via de makelaar

Bent u op zoek naar uw droomhuis in Apeldoorn? Wij kunnen ook een zoekopdracht voor u uitzetten. Indien een geschikte woning in de verkoop komt, krijgt u dit als eerste te horen. U kunt dan snel een bezichtiging inplannen. Het is dan mogelijk om snel te beslissen of u een bod op het huis wilt doen. De actuele koopwoningen staan op de website, neem contact met ons op voor een zoekopdracht.

RSH Makelaars als uw makelaardij

  • Veel ervaring in de markt;
  • Ruime openingstijden, ook op zaterdag en ’s avonds;
  • Onze makelaars worden vaak bijgeschoold;
  • Wij hebben een klein en hecht team.

U bent van harte welkom in ons makelaarskantoor aan De Eglantier. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag, van 9:00 tot 17:30 en op zaterdag van 11:00 tot 15:00. Indien u een huis gezien hebt dat u graag zou willen bezichtigen, kunt u direct contact met ons opnemen. Bel naar 055 - 543 12 07. Wij staan u graag te woord.

Neem direct contact met ons op om een bezichtiging aan te vragen of om een zoekopdracht in te stellen. Wij helpen u graag in het proces om uw droomhuis te vinden. Ook voor uw huis verkopen in Apeldoorn bent u bij ons van harte welkom.