Huis verkopen in Apeldoorn en omgeving

Wilt u uw huis verkopen in Apeldoorn en omgeving? Zou u liever in een andere stad wonen, wegens sociale of werk gerelateerde redenen? Een makelaar inschakelen maakt het proces een stuk eenvoudiger. Wij helpen en begeleiden u graag bij deze belangrijke gebeurtenis en zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken altijd slaagt. Dat lijkt misschien wat stellig. Maar wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en het uitstekende netwerk van de NVM zorgen voor het beste resultaat.

Met 8 medewerkers zijn wij dagelijks op pad om kopers en verkopers te zoeken, taxaties uit te voeren en mensen te voorzien van passende hypotheek en assurantie adviezen.

Schakel direct onze deskundige hulp in en verkoop uw woning zo succesvol en spoedig mogelijk. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Jarenlange ervaring met huis verkopen in Apeldoorn

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een huis verkopen in Apeldoorn of omgeving een bijzonder moment is voor u. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan, willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel.

Onderste uit de kan

Zo kunnen we bij de verkoop van uw huis namens u onderhandelen met de kopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om er voor u het maximale uit te halen. Wat u wilt bij het huis verkopen in Apeldoorn is een makelaar met emotie, maar ook niet te veel. RSH Makelaars begrijpt dat als geen ander en kan het onderste voor u uit de kan halen.

Onze makelaars en medewerkers worden continu bijgeschoold en er wordt op allerlei terreinen ervaring opgedaan

Bekend met Apeldoorn

Als u uw huis wilt verkopen in Apeldoorn of omgeving wilt u het liefst een makelaar naast uw zijde die bekend is met de regio en de stad. Wij zijn bekend met heel de stedendriehoek, maar zeker wanneer uw huis in de wijk “De Maten” staat weten potentiële kopers uw woning via ons te vinden.

Ons kantoor is gelegen midden in de wijk De Maten, op winkelcentrum de Eglantier. Wij zijn daar een echt begrip. Omdat ons kantoor midden in De Maten ligt hebben wij een natuurlijke binding met deze wijk en weten er goed de weg.

Uw huis wordt landelijk aangeboden

Feitelijk wordt elk huis dat wij voor onze klanten verkopen landelijk aangeboden. Hiervoor gebruiken wij ons netwerk van collega NVM-makelaars in heel Nederland en natuurlijk de best bezochte huizensite van het land Funda.

Actuele dienstverlening

De markt is altijd is verandering en doet dit snel. Wij zorgen altijd dat onze dienstverlening zo actueel als mogelijk is en passen deze waar nodig aan. Zo hebben wij ruime openingstijden en zijn we ook ’s avonds en op zaterdagen geopend.

De markt verandert snel en wij passen onze dienstverlening daarop aan.

Professionaliteit en bijscholing

Door de jaren heen hebben we onze dienstverlening met betrekking tot het huis verkopen in Apeldoorn steeds verder geprofessionaliseerd. Klanten gaan meer van ons eisen, de processen die bij het kopen of verkopen van een huis komen kijken worden steeds ingewikkelder en de markt wordt steeds hardnekkiger.

Daarom scholen wij onze makelaars en medewerkers voortdurend bij en zorgen we dat we op diverse gebieden ervaring opdoen. Zo kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn.

Courtage

Wanneer u met onze hulp besluit om uw huis te verkopen in Apeldoorn, is dat natuurlijk niet geheel gratis. We vragen een vergoeding die in de makelaardij courtage wordt genoemd. Dit is een vooraf met u besproken percentage van de verkoopprijs of een vast bedrag. De courtage moet u echter niet zien als kostenpost, maar als een investering.

U kunt gebruik maken van onze kennis en wij onderhandelen voor u. Daarmee bespaart u uiteindelijk op de kosten, uw voordeel is vaak een veelvoud van de courtage.

Benadering zonder poespas | no-nonsense houding

Bij het huis verkopen in Apeldoorn kiezen wij voor een benadering zonder poespas. Kijk alleen al naar ons duidelijke stappenplan. Met een no-nonsense houding zorgen wij ervoor dat u goed woont. Nu én in de toekomst.

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij plannen graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met u in. U ontvangt dan tevens een gratis waardebepaling van uw huis. Ook kunnen we u meteen van nuttige informatie over de verkoopstrategie en andere handige tips bij het huis verkopen in Apeldoorn voorzien.

De koffie staat te allen tijde voor u klaar

Verkoop uw huis in Apeldoorn met onze deskundige hulp!

Wilt u uw huis in Apeldoorn verkopen met ons aan uw zijde? Goed idee. We zorgen er graag voor dat het verkoopproces zo soepel en voorspoedig mogelijk verloopt. Misschien staat uw huis binnenkort wel tussen ons aanbod en kan iemand anders hem kopen?

Wilt u meer weten over het verkopen van uw huis met de hulp van RSH Makelaars? Of over bijvoorbeeld een taxatie? Neem dan eens contact met ons op om verder te informeren. U kunt een bericht achterlaten door middel van het contactformulier. Ook is bellen mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 055 – 5431207.

Wat moet je doen als je je huis wil verkopen?

Je huis verkopen, hoe werkt dat? Op het moment dat u besluit dat u uw huis wilt verkopen, begint de voorbereiding. Bij de voorbereiding komt veel kijken, bijvoorbeeld het zoeken van een prettige verkoopmakelaar, het bepalen van de vraagprijs en het regelen van het definitieve energielabel. Maar ook het verkoopklaar maken van het huis en het promoten van het huis is een groot onderdeel van de verkoop van een huis. Neem voor meer informatie gerust contact op met RSH Makelaars.

Kan ik mijn huis goedkoop verkopen?

Wilt u uw huis bijvoorbeeld verkopen aan uw kind, en wilt u uw huis daarom zo goedkoop mogelijk op de markt zetten? Dit is erg lastig, omdat de Belastingdienst in de gaten houdt voor welke bedragen huizen verkocht worden. Toch is het wel mogelijk om uw huis te verkopen voor een bedrag dat lager is dan de taxatie waarde, dus voor een verkoopbedrag dat lager is dan de WOZ-waarde. Echter wordt het bedrag onder de WOZ-waarde als een schenking gezien, over dit bedrag moet belasting worden betaald. Neem voor meer informatie gerust contact op.

Hoeveel krijg je als een huis verkoopt?

Hoeveel geld je krijgt als jij je huis verkoopt, is geheel afhankelijk van de uiteindelijke verkoopprijs van het huis. Met een beetje geluk houd je er na de aftrekposten een mooi bedrag van over. Wat u overhoudt is het bedrag waarvoor het huis gekocht wordt, minus de hoogste van het hypotheekbedrag. Wat u dan overhoudt, wordt ook wel de overwaarde genoemd. Neem voor meer informatie contact op RSH Makelaars

Wat gebeurt er met het geld als je je huis verkoopt?

Als je je huis verkoopt, wordt met het bedrag dat je huis opbrengt de eventuele openstaande hypotheek afgelost. Wat u na aftrek van de openstaande hypotheek nog overhoudt, is de overwaarde. U kunt de overwaarde op uw rekening laten storten, of gebruiken voor de financiering van uw nieuwe huis. Neem gerust contact op, we vertellen graag over de mogelijkheden.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring