Gratis waardebepaling

Staat u voor de keuze om uw huis te verkopen? Laat dan een gratis waardebepaling uitvoeren. Wij komen graag eens gratis en vrijblijvend bij u op gesprek voor een kennismaking. Eventueel kunnen wij dan direct een waardebepaling van uw woning uitvoeren. Tijdens dit kennismakingsgesprek voorzien wij u van allerlei handige informatie aangaande de verkoop. Tevens zullen wij u wijzen op eventuele woningverbeteringen die de opbrengst doen verhogen. Wij informeren u tevens over onze werkwijze en de courtage.

Mocht de inschatting van onze makelaar zijn dat uw woning een korte verkooptijd heeft, dan vertalen wij dit graag in een aangepaste lagere courtage. Dit is wel zo eerlijk! Tevens krijgt u de volgende nuttige informatie tijdens de kennismaking:

  • Geschatte verkoopopbrengst;
  • Geschatte verkooptijd;
  • Huidige situatie op de woningmarkt;
  • Wat wij doen om de verkoop van uw woning tot een succes te brengen.

Na dit gesprek heeft u een totaalbeeld van het gehele proces. Uiteraard is de waardebepaling voor u geheel gratis en vrijblijvend. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op voor een gratis waardebepaling.

Waardebepaling in Apeldoorn

Laat een gratis waardebepaling in Apeldoorn uitvoeren door RSH Makelaars. Tijdens deze waardebepaling krijgt u tevens vrijblijvend en kosteloos advies op maat. Bij een waardebepaling komt een makelaar naar uw woning kijken. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Indien de waardebepaling tegenvalt en u besluit de woning toch niet te verkopen, is dat geen probleem. Er zitten dan geen kosten aan verbonden.

Waardebepaling laten uitvoeren door RSH Makelaars

Indien u ervoor kiest om een waardebepaling van uw huis in Apeldoorn door ons uit te laten voeren en verder eventueel uw huis te verkopen via ons, geniet u van verschillende voordelen bij onze makelaardij:

  • Makelaar met veel ervaring;
  • Ruime openingstijden, ook in de avond en op zaterdag zijn wij geopend;
  • Up-to-date kennis middels bijscholing;
  • Klein en hecht team.

Vul het bovenstaande contactformulier in, indien u een waardebepaling van uw huis uit wilt laten voeren door ons. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Waardebepaling of taxatie?

Een waardebepaling is iets anders dan een taxatie. Bij een taxatie wordt er een uitgebreid rapport opgesteld. Dit hebt u nodig voor een geldverstrekker om een hypotheek te bepalen. De hypotheek wordt namelijk gebaseerd op het rapport van de taxatie. Bij een waardebepaling bepaalt de makelaar de eventuele verkoopprijs van de woning. Hiermee kunt u de beslissing maken om uw woning wel of niet te verkopen.

Een huis kopen of verkopen

U kunt via ons na de waardebepaling uw huis kopen, maar u wil mogelijk ook een nieuw huis kopen. Ook hiervoor kunt u bij ons kantoor terecht. Buiten dat wij werken als verkoopmakelaar, kunt u ons ook inschakelen als aankoopmakelaar. Op onze website vindt u een uitgebreid en actueel aanbod van de koophuizen die via ons te koop staan. Verder kunt u ook bij ons terecht voor een taxatie en advies omtrent de juiste hypotheek voor een huis.

Neem direct contact op

Wilt u een waardebepaling aanvragen bij ons? Dit doet u zeer eenvoudig via het contactformulier hierboven. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u nog meer vragen hebt, of wanneer u ons in wilt schakelen als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of voor de taxatie van uw huis. Dit doet u via de contactpagina op onze website. Vult u een contactformulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring