De juiste hypotheek te Apeldoorn kiezen

Het kopen van een huis kost veel geld. Het gaat daarbij niet om bedragen die mensen doorgaans op hun spaarrekening zullen hebben staan. Negen van de tien keer sluiten mensen daarom een hypotheek te Apeldoorn af om een huis te kopen. Een huis kopen zonder daarvoor een lening af te sluiten, is slechts voor weinigen weggelegd. U leent het koopbedrag van bijvoorbeeld een bank. Het te kopen huis is daarbij uw onderpand. Komt u uw financiële verplichtingen niet na, dan heeft de bank het recht uw huis te verkopen. Dit wordt het hypotheekrecht genoemd.

Financieel advies bij het kiezen van een hypotheek

Het kiezen van de juiste hypotheek te Apeldoorn is erg belangrijk. Er bestaan diverse soorten hypotheken en bij verschillende banken betaalt u verschillende hypotheekrentes. Welke hypotheekvorm het beste bij uw financiële situatie past verschilt. RSH Makelaars kan u van financieel advies bij het kiezen van een hypotheek in Apeldoorn. Welk huis u ook wilt kopen en hoe uw persoonlijke situatie er ook uitziet, voor bijna iedereen is wel een goede financiering te bedenken. Wij brengen deze in kaart en voorzien u van advies op maat. Zo kiest u de meest voordelige hypotheek te Apeldoorn voor de aankoop van uw huis.

Uit welke hypotheekvormen kunt u kiezen?

U heeft de mogelijkheid om uit verschillende soorten hypotheken te kiezen. De ene hypotheek te Apeldoorn zal beter bij uw situatie passen dan de andere. Door middel van financieel advies van RSH Makelaars maakt u gegarandeerd de beste keuze bij het kiezen van een hypotheek te Apeldoorn. Uit welke hypotheken kunt u allemaal kiezen? Klik op de hypotheekvormen voor meer informatie.

  • Annuïteiten hypotheek: met deze hypotheek is de aflossing in het begin nog laag en met een hoge rente. Door de jaren heen wordt de aflossing hoger en de rente lager;
  • Lineaire hypotheek: bij deze hypotheek wordt elke maand hetzelfde bedrag afgelost, totdat de hypotheek is afgelost;
  • Aflossingsvrije hypotheek: hierbij bent u niet verplicht om af te lossen en wordt alleen rente betaald over de hypotheekschuld;
  • (Bank)spaarhypotheek: een hypotheek te Apeldoorn waarbij een bedrag bij elkaar wordt gespaard om aan het eind van de hypotheek het gehele bedrag in een keer te kunnen aflossen;
  • Leven/Beleggen: bij deze hypotheek wordt een vast bedrag geleend dat gedurende de hele hypotheekperiode hetzelfde blijft. Ook wordt een levensverzekering afgesloten. De hypotheekschuld wordt afgelost met de uitkering daarvan.

Ook financieel advies ontvangen over een hypotheek?

Bent u op zoek naar financieel advies over het afsluiten van een hypotheek te Apeldoorn? Neem dan contact op met RSH Makelaars, wij helpen u graag verder. U kunt vrijblijvend contact opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen. Als u liever belt zijn wij telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 055 – 5431207.