Een huis kopen in Apeldoorn met de hulp van RSH Makelaars

Wilt u een huis kopen in Apeldoorn? Wat de reden dat u wilt gaan verhuizen ook is, RSH Makelaars is u graag van dienst bij de aankoop van een ander huis. Met een makelaar aan uw zijde die u begeleidt en adviseert wordt het hele koopproces een stuk prettiger om te doorlopen. Wij voorzien u graag van hulp en begeleiding bij een belangrijke gebeurtenis als deze. Hierbij maken we gebruik van een persoonlijke benadering, korte lijnen én het netwerk van de NVM.

Iedereen is altijd welkom bij ons en we doen ons uiterste best om onze klanten optimaal van dienst te zijn

We hebben het volste vertrouwen in onze manier van werken. Schakel vandaag nog de professionele hulp in van onze makelaars en doe er uw voordeel mee! Neem bij vragen gerust contact met ons op. We helpen u graag verder tijdens de zoektocht naar uw droomhuis.

Huis kopen in Apeldoorn | jarenlange ervaring

We staan u graag bij tijdens een huis kopen in Apeldoorn. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een huis kopen een bijzonder moment is voor u. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel. Bekijk direct het aanbod.

Gegarandeerd het beste resultaat

Zo kunnen we bij het aankopen van uw droomhuis namens u onderhandelen met de verkopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om de reële waarde van het huis bij het bieden niet uit het oog te verliezen. Wij kunnen dat als geen ander en leveren daarom bij het huis kopen in Apeldoorn gegarandeerd het beste resultaat.

Van advies tot aan het bepalen van de strategie

Wat kunnen we als aankoopmakelaar voor u betekenen wanneer u een huis wilt kopen in Apeldoorn? U kunt daarbij denken aan werkzaamheden zoals:

 • Het inspecteren van de bouwkundige staat van de woning, erfdienstbaarheden, e.d.
 • Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • Geeft u inzicht in de taxatiewaarde van de woning.
 • Heeft kennis van de lokale huizenmarkt en lokale regelgeving.
 • Het bepalen van de strategie om de woning te kunnen aankopen.
 • Het voeren van deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen.
 • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken. Zorgt o.a. dat tijdslijnen goed op elkaar aansluiten.
 • Is een gesprekspartner die alleen uw belang vertegenwoordigt.
 • Beschikt over een netwerk dat ingeschakeld kan worden. Bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
 • Uw aankoopmakelaar let op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • Controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Inspecteert met u de woning voor de overdracht bij de notaris. Staat zijn opdrachtgever bij indien er gebreken aan de woning zijn.
 • De aankoopmakelaar behartigt uitsluitend het belang van de koper bij de aankoop van een woning.

U heeft gegarandeerd succes!

Aankoopsucces met ikstagraagvooraan.nl

Ikstagraagvooraan.nl is een initiatief van ons kantoor. Veel mensen lukt het niet om zelf passend huis te kopen in Apeldoorn. Dat komt doordat er veel meer vraag dan aanbod is in bijna alle prijs segmenten van de woningmarkt. Wij hebben de oplossing! Via een gratis en vrijblijvend intake gesprek bekijken we uw woonwensen en uw financiële mogelijkheden.

Snel schakelen

Zodra alle woonwensen in kaart zijn gebracht starten we met de toezending van het nieuwste woningaanbod in de door u opgegeven wijken en prijsklassen. U weet wat u aan hypotheek kunt krijgen en wij weten wat uw woonwensen zijn. Hierdoor kunnen we snel schakelen indien er nieuw aanbod op de markt vrij komt.

Stapje voor

In sommige gevallen staat het nieuwste aanbod nog niet eens op Funda. Wij weten wat er te koop komt en al staat. Daar kunt u uw voordeel mee doen! Dat maakt een huis kopen in Apeldoorn een stuk gemakkelijker. U bent andere zoekenden immers een stapje voor.

Onze makelaars en medewerkers worden continu bijgeschoold en er wordt op allerlei terreinen ervaring opgedaan.

Geprofessionaliseerde dienstverlening | ruime openingstijden

RSH Makelaars heeft een kantoor dat midden in de wijk De Maten te Apeldoorn ligt, op het winkelcentrum de Eglantier. We zijn dus erg goed bekend met de stad, wel zo prettig bij het huis kopen in Apeldoorn. We snappen als geen ander dat de markt snel verandert en dat we daarom onze dienstverlening regelmatig dienen aan te passen. Om die reden hanteren we ruime openingstijden en zijn we ook in de avonden en op zaterdag geopend.

Geprofessionaliseerd

We hebben onze dienstverlening de afgelopen tijd erg geprofessionaliseerd. We zorgen dat onze makelaars en medewerkers voldoende bijscholing krijgen en op verschillende nieuwe plekken ervaring kunnen opdoen. Zo kunnen we u optimaal van dienst zijn als u een huis wilt kopen in Apeldoorn.

Voor een vast bedrag

Natuurlijk vragen wij voor de aankoopbemiddeling een vergoeding. Dit is een vooraf met u besproken vast bedrag of een prestatieafhankelijke beloning. Bij de prestatieafhankelijk beloning geldt: hoe lager de koopsom, hoe hoger onze verdienste! De courtage moet u echter niet zien als kostenpost, maar als een investering. U kunt gebruik maken van onze kennis en wij onderhandelen voor u. Daarmee bespaart u uiteindelijk op de kosten. Uw voordeel is vaak een veelvoud van de courtage.

De koffie staat altijd voor u klaar!

Schakel ons in bij een huis kopen in Apeldoorn!

Schakel vandaag nog onze deskundige hulp in bij een huis kopen in Apeldoorn. Samen gaan we voor succes! Een huis van uw dromen waar u nog jaren heerlijk kunt vertoeven en waar u u thuis voelt. Dát is waar we voor gaan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen bij het kopen van een huis? Of wilt u uw huis juist verkopen? Informeer dan gerust eens verder. Laat uw bericht achter via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken door te bellen naar 055 – 5431207. Wij zijn RSH Makelaars: dé makelaar in Apeldoorn en omstreken!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring