Huis te koop Apeldoorn

Op zoek naar een huis te koop in het prachtige Apeldoorn? Op deze pagina ontdekt u het uitgebreide aanbod van RSH Makelaars, een gespecialiseerde makelaardij met decennia aan ervaring, kennis en kunde in Apeldoorn en omgeving. Met onze hulp vindt u ongetwijfeld het perfecte te koop staande huis in Apeldoorn voor een zo laag mogelijke prijs.

Iedereen is altijd welkom bij ons en we doen ons uiterste best om onze klanten optimaal van dienst te zijn

Ontdek het koopaanbod in Apeldoorn! Heeft u uw oog laten vallen op een of meerdere woningen? Neem dan gerust contact met ons op, dan plannen we direct een bezichtiging in.

Huis kopen in Apeldoorn? De voordelen van RSH Makelaars

Wij zijn RSH Makelaars, een in Apeldoorn gevestigde makelaardij met diepgaande kennis van de lokale woningmarkt en een vast, hecht team van professionele, gecertificeerde ver- en aankoopmakelaars.

 • Veel lokale ervaring;
 • Ruime openingstijden – ook op zaterdag en ’s avonds bereikbaar;
 • De kennis van onze makelaars wordt up-to-date gehouden door bijscholing;
 • Klein en hecht team;
 • Korte contactlijnen met de klant.

Wat doet een aankoopmakelaar allemaal?

Voor hulp bij een huis kopen in Apeldoorn doet u er verstandig aan een makelaar in te schakelen. Deze ondersteunt u gedurende het gehele proces, van het maken van de eerste selectie van woningen tot het voeren van de onderhandelingen. Werkzaamheden van onze makelaar in Apeldoorn zijn onder andere:

 • Bespreken van uw woonwensen: wat voor soort woning zoekt u (twee-onder-een-kap, eengezinswoning, vrijstaand huis, et cetera), hoeveel kamers, in welke wijken in Apeldoorn en andere voorkeuren;
 • Zoeken, selecteren en tonen van woningen: op basis van uw woonwensen gaan we op zoek naar uw droomhuis. Dit doen we met behulp van onze diepgaande kennis van de lokale woningmarkt en uitgebreide netwerk;
 • Bezichtigingen organiseren: geschikt huis te koop gevonden? Dan regelen en begeleiden wij de bezichtiging;
 • Adviseren over de woning: bijvoorbeeld over of een bouwtechnische keuring of taxatie in Apeldoorn nodig is, et cetera;
 • Begeleiden en/of voeren van onderhandelingen: wij zorgen voor een eerlijke aankoopprijs;
 • Regelen en controleren van notariële en/of juridische zaken;
 • Eventuele ‘nazorg’ nadat het aankoopproces is afgerond.

Overigens kunt u ons ook inschakelen voor andere diensten. Zo werken wij ook als hypotheekadviseur in Apeldoorn en verrichten wij ook taxaties en bouwtechnische keuringen op woningen.

Streepje voor op de rest

Een geschikte woning voor een eerlijke prijs vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn immers zoveel anderen die ook graag een huis willen kopen in Apeldoorn. Daar hebben wij gelukkig wat op bedacht: u kunt zich namelijk aanmelden bij ikstagraanvooral.nl, een initiatief van RSH Makelaars. Tijdens een uitgebreid intakegesprek brengen we uw woonwensen in kaart, bespreken we het budget en gaan we op basis hiervan in op d e mogelijkheden. Dit in combinatie met het feit dat wij weten wat te koop staat of welke huizen in Apeldoorn binnenkort te koop komen te staan maakt dat u bij ons een streepje voor heeft op andere woningzoekenden.

Wat kost een makelaar bij een huis kopen in Apeldoorn?

Benieuwd naar hoeveel het kost om een aankoopmakelaar in te schakelen? Dit hangt af van uiteenlopende factoren. Van tevoren bespreken we het kostenplaatje – u keuze heeft uit een vaste vergoeding of courtage op basis van de verkoopprijs. Overigens zijn de kosten het doorgaans dubbel en dwars waard: dankzij de makelaar vindt u gemakkelijker en sneller een geschikte koopwoning in Apeldoorn voor een lagere koopprijs. Anders gezegd, uw voordeel is mogelijk een veelvoud van de verschuldigde courtage!

Schakel ons in bij een huis kopen in Apeldoorn

Heeft in ons koopaanbod een huis te koop in Apeldoorn gevonden dat aan uw wensen voldoet? Neem dan direct contact met ons op, dan plannen we een bezichtiging in. Of staat u aan het begin van uw zoektocht naar een koopwoning in Apeldoorn? Ook dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, net zoals wanneer u een vraag over een woning uit ons aanbod. Wij zijn bereikbaar op 055 – 5431207 of via ons contactformulier.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring
Hoe kan je snel een huis kopen?

Snel een huis kopen? Dan zijn er een aantal manieren om zo snel mogelijk jouw droomhuis te krijgen:

 • Bereid je op financieel vlak voor. Wanneer je weet wat je financiële mogelijkheden zijn omtrent je hypotheek en eigen geld, dan ben je andere kopers al een stapje voor
 • Houd de website van RSH Makelaars en Funda in de gaten
 • Neem direct contact op wanneer je een bezichtiging voor een huis wilt
 • Focus niet alleen op je gewenste wijken of regio’s
Hoeveel huizen staan er te koop in Apeldoorn?

Gemiddeld staan er rond de 500 huizen te koop in Apeldoorn. Heb je interesse in een huis in Apeldoorn? Bekijk dan het koopaanbod! Bij RSH Makelaars hebben wij een uitstekende kennis van de lokale woningmarkt en helpen we je graag bij het vinden van jouw droomhuis.

Is het moeilijk om een huis te kopen?

Het kopen van een huis is een beslissing die je niet zomaar maakt en bij RSH Makelaars begrijpen wij dit goed. Wat zijn de mogelijkheden? Is het financieel haalbaar? Wat komt er allemaal bij kijken wanneer je een huis koopt? Ons deskundige en ervaren team helpt je hier graag mee, zodat het kopen van een huis niet meer zo moeilijk lijkt als het klinkt.

Wat moet je weten voor het kopen van een huis?

Er zijn een aantal zaken die je als aanstaande koper moet weten:

 • Weet wat je financiële mogelijkheden zijn zodat je gericht kan zoeken
 • Lees je in over het verloop van het aankoopproces
 • Bekijk meerdere huizen
 • Denk aan de toekomstige mogelijkheden van het huis
 • Verken de buurt(en)
 • Wees er snel bij, met name met bezichtigingen
 • Maak rationele beslissingen en wees bewust