Specialist in startersbegeleiding

Startersbegeleiding voor je eerst koophuis in Apeldoorn en omstreken.

Wij bieden aankoop en hypotheekbegeleiding aan onder 1 dak.

Wij zijn gespecialiseerd in startersbegeleiding. Wanneer je bij ons een gratis en onafhankelijk gesprek aanvraagt dan vertellen we je alles over wat er komt kijken bij het kopen van een eerste huis. Wij geven in vooral begrijpelijke en heldere taal uitleg over je maximale hypotheek , de maandelijkse lasten, wat Nationale Hypotheek Garantie inhoudt en welke verschillende hypotheekvormen er zijn. Ook vertellen we je graag wat er komt kijken bij de aankoop van een woning in het algemeen en welke mogelijkheden er zijn voor een gemeentelijk starterslening.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij hebben aanstellingen bij bijna alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Met deze hypotheekaanbieders zijn wij altijd in staat om de hypotheek met de laagste rente en beste voorwaarden samen te stellen. Nadat de persoonlijke wensen in kaart zijn gebracht vergelijken wij alle hypotheekaanbieders met elkaar op voorwaarden en hypotheekrente. Deze vergelijking resulteert vervolgens in een passend advies.

Zijn er tussentijds renteverhogingen? Dan vragen wij de hypotheekofferte zo snel mogelijk aan, zodat we de meest lage rente kunnen garanderen. Zijn er renteverlagingen? Dan komt de huidige hypotheekofferte te vervallen en vragen we gewoon een nieuwe offerte aan! Zo profiteer je altijd van de meest lage rente.

De beste hypotheek is niet altijd degene met de laagste rente

Acceptatiebeleid en voorwaarden van de hypotheekaanbieder maken integraal onderdeel uit van de aanbieding. Het is namelijk mogelijk dat een hypotheekaanbieder de hypotheekaanvraag niet accepteert. Ook kan een lage rente van een aanbieder nadelen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan (dure) verplichte bijverbanden. Wij zoeken naar de beste deal!

Gratis zoekservice

Wij houden je graag per mail gratis op de hoogte van het nieuwste woningenaanbod in je eigen prijsklasse, wijk en plaats. Indien je aanbod via ons ontvangt ontvang je de woning soms iets eerder dan dat hij op Funda verschijnt en ontvang je ook de prijsverlagingen. Zo mis je nooit een woning!

Indien je ons inschakelt voor de aankoop en de hypotheek regel je dus alles onder 1 dak. Dat is wel zo handig en je hebt korte communicatielijnen. Vanzelfsprekend kun je ook alleen de hypotheek via ons regelen of alleen de diensten van de aankoopmakelaar afnemen.

In beide gevallen nemen wij je al het werk uit handen en hoef je alleen maar te tekenen bij de notaris.

Benieuwd wat je mogelijkheden zijn?

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wat zeggen onze klanten?