Erkende hypotheekadviseur in Apeldoorn

Wij zijn uw hypotheekadviseur in Apeldoorn en omgeving. Bij RSH Makelaars kunt u rekenen op goed en onafhankelijk hypotheekadvies. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor financieel advies over rentes en verzekeringen. Gaat u een huis kopen in Apeldoorn? Dan wilt u een hypotheek afsluiten die het beste bij uw situatie past. Wij helpen u daarbij en vergelijken alle hypotheekverstrekkers om zo de best passende hypotheek te vinden.

RSH Makelaars: uw hypotheekadviseur in Apeldoorn

  • Hypotheekadviseurs met vele jaren ervaring;
  • Ruime openingstijden, ook in de avonduren geopend en zaterdag op afspraak;
  • Up-to-date kennis middels bijscholing;
  • Klein en hecht team.

Maak nu een afspraak met een hypotheekadviseur in Apeldoorn. U bent van harte welkom om eens langs te komen op ons kantoor aan De Eglantier 603. U kunt gratis parkeren en er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Wij zijn ook in de avonduren beschikbaar, en zaterdag op afspraak.

Hypotheekadvies op maat

De aanschaf van een woning is niet een beslissing die u zomaar maakt. Er komt namelijk veel bij kijken en op financieel gebied is het goed te begrijpen dat u graag uw eigen plekje wilt hebben, maar de woningprijzen dit lastiger maken. Starters kiezen er daarom vaak voor om een appartement te kopen. Een appartement is ideaal als eerste koopwoning. Bij het kopen van een appartement, zult u ook een hypotheek in Apeldoorn nodig hebben, waarvoor een hypotheekadviseur goed van pas komt.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur in Apeldoorn voorziet u van deskundig hypotheekadvies. Een groot voordeel is dat makelaars aanstellingen hebben bij bijna alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Met deze hypotheekaanbieders is een makelaar altijd in staat om een hypotheek met de laagste rente en de beste voorwaarden samen te stellen. Al is de beste hypotheek niet altijd degene met de laagste rente.

Vijf hypotheekvormen

Er zijn uit vijf hypotheekvormen te kiezen. Echter is de ene hypotheek de andere niet. Lees u daarom goed in, zodat u voorbereid het hypotheekgesprek in gaat. Wees niet bang om vragen te stellen aan een hypotheekadviseur in Apeldoorn.

  • Annuïteiten hypotheek: de aflossing is in het begin laag met een hoge rente. Na verloop van tijd wordt de aflossing hoger en de rente lager.
  • Lineaire hypotheek: elke maand wordt een vast bedrag betaald, totdat de hypotheek is afgelost.
  • Aflossingsvrije hypotheek: u bent niet verplicht om af te lossen. Er wordt alleen rente betaald over de hypotheekschuld.
  • (Bank)spaarbank hypotheek: een bedrag wordt gespaard om aan het eind van de hypotheek het gehele bedrag in een keer af te lossen.
  • Leven/beleggen hypotheek: een vast bedrag wordt geleend en een levensverzekering wordt afgesloten. De hypotheekschuld wordt afgelost met de uitkering van de levensverzekering.

Welke hypotheekvorm het meest geschikt is voor uw situatie is nu moeilijk te zeggen. Een hypotheekadviseur kan u van onafhankelijk hypotheekadvies voorzien bij het kiezen van een hypotheek in Apeldoorn. Welk huis u ook wilt kopen en hoe uw persoonlijke situatie er ook uitziet, voor bijna iedereen is wel een goede financiering te bedenken. Zo kiest u de meest voordelige hypotheek voor de aankoop van uw huis in Apeldoorn.

De werkwijze van een hypotheekadviseur

Schakelt u een hypotheekadviseur in Apeldoorn in? Dan worden eerst uw persoonlijke wensen in kaart gebracht, zodat er een concreet beeld is van uw situatie. Daarna zullen alle hypotheekaanbieders met elkaar worden vergeleken. Dit wordt gedaan op basis van de voorwaarden en de hypotheekrente. Aan de hand van deze vergelijking krijgt u een passend hypotheekadvies. Hierbij zijn ook starters, oversluiters, doorstromers en zelfstandigen in Apeldoorn van harte welkom voor hypotheekadvies.

De beste hypotheek in uw situatie

Er zijn verschillende aspecten die ervoor zorgen dat een hypotheek de beste hypotheek is voor uw situatie. Voorbeelden zijn het acceptatiebeleid en de voorwaarden van de hypotheekaanbieder. Deze maken integraal onderdeel uit van de hypotheekaanbieding. Het is mogelijk dat een hypotheekaanbieder de aanvraag niet goedkeurt. Daarnaast adviseert de hypotheekadviseur over de verschillende hypotheekvormen en andere belangrijke zaken. Bijvoorbeeld over de maximale hypotheek die u kunt krijgen in Apeldoorn.

Rekening houden met de toekomst

Ook een lage hypotheekrente kan nadelig zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er (dure) verplichte bijverbanden zijn. Bovendien kunnen uw wensen en persoonlijke situatie door de jaren heen veranderen. Daarom kijkt een hypotheekadviseur bij het afsluiten van een hypotheek in Apeldoorn niet alleen naar uw huidige situatie, maar wordt er ook rekening gehouden met de toekomst. Bent u van plan om een gezin te starten? Of zit u eraan te denken om iets te renoveren? Dit zijn enkele voorbeelden van zaken die invloed kunnen hebben op uw hypotheek.

Kleinschalig en gedreven makelaarskantoor

RSH Makelaars is een kleinschalig, maar uiterst gedreven makelaarskantoor in Apeldoorn. Onze persoonlijke aanpak en het contact met u als klant staan altijd centraal. Voor advies over de financiering van uw (nieuwe) huis zit u bij ons absoluut op de juiste plek. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en blijven zo nieuwe ervaringen opdoen. Of u nu een huis gaat kopen of verkopen in Apeldoorn, u mag ervan uitgaan dat RSH Makelaars u adviseert, begeleidt en ontzorgt.

Startersbegeleiding

Wij bieden ook startersbegeleiding aan. Dit is begeleiding speciaal voor starters die hun eerste koopwoning willen aanschaffen. Het eerste gesprek is altijd gratis. In dit gesprek vertellen we wat er zoal komt kijken bij het kopen van een eerste huis. Wij geven in begrijpelijke en heldere taal uitleg over de maximale hypotheek, maandelijkse lasten en de verschillende hypotheekvormen. Daarnaast leggen we uit wat de Nationale Hypotheek Garantie inhoudt. Ook bespreken we alle zaken die van belang zijn bij de aankoop van een woning en welke mogelijkheden er zijn voor een gemeentelijke starterslening.

Wilt u uw maximale hypotheek in Apeldoorn berekenen? Gebruik dan de handige maximale hypotheektool op onze website. Gaat u uw huis verkopen? Ook voor een geschatte taxatie van uw woning staan wij u graag te hulp.

Een makelaar van kwaliteit

Tevens is ons makelaarskantoor lid van de NVM. Hierdoor weet u dat wij een makelaar van kwaliteit zijn. U kunt er bij ons gerust van zijn dat uw wensen en eisen centraal staan. Onze professionele makelaars zijn u op alle gebieden van het kopen of verkopen van een huis in Apeldoorn van dienst. Benieuwd naar ons koopaanbod? Neem dan een kijkje op de website.

Hypotheek in Apeldoorn afsluiten?

Wilt u ons inschakelen als onafhankelijke hypotheekadviseur in Apeldoorn? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen. U bent uiteraard ook van harte welkom op ons kantoor in Apeldoorn. De koffie staat alvast voor u klaar. Wij beantwoorden graag al uw brandende vragen over hypotheken en verzekeringen.