Aankoopmakelaar in Apeldoorn en omgeving

Aankoopmakelaar in Apeldoorn gezocht voor het kopen van een huis? Wij staan u met veel expertise bij gedurende het gehele koopproces van de woning. Van het zoeken naar een geschikte woning tot aan bezichtiging en het onderhandelen over de verkoopprijs van het huis.

“We hebben het volste vertrouwen in onze manier van werken”

Tijdens dit proces maken de ervaren aankoopmakelaars uit ons hechte team gebruik van het netwerk van de NMV, korte lijnen én een persoonlijke benadering. Zodoende voorzien we u van optimale begeleiding tijdens deze spannende stap in uw leven: de aankoop van het gewenste huis in Apeldoorn.

Ervaren aankoopmakelaar te Apeldoorn

Waarom een huis kopen met de hulp van RSH Makelaars?

  • Aankoopmakelaars met veel ervaring
  • Ruime openingstijden, ook in de avonden en op zaterdagen geopend
  • Up-to-date kennis middels bijscholing
  • Klein hecht team

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

De hulp inschakelen van onze aankoopmakelaar brengt vele voordelen met zich mee, waaronder:

  • Een aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van huizen die in de verkoop komen
  • U profiteert van de kennis en ervaring van de makelaar
  • De makelaar is objectief, waardoor u een objectieve mening krijgt over de woning
  • Zo betaalt u nooit te veel, want de makelaar is een goede onderhandelaar
  • De expert doet onderzoek naar bestemmingsplannen en dergelijke
  • U wordt naar wens compleet ontzorgt van begin tot eind. Minder regelwerk, minder tijd en minder energie.

Huis kopen

Wij weten als de beste dat een huis kopen in Apeldoorn een grote en spannende periode is. Het is een periode waarin er veel op u af komt. U doet immers een grote investering en een woning kopen doet u niet dagelijks. Zonder deskundige hulp van een ervaren aankoopmakelaar in Apeldoorn kan het nog wel eens anders uitpakken dan u van tevoren dacht.

Zo moet u in deze tijden snel handelen, zijn er vaak meerdere geïnteresseerden, zijn de onderhandelingen keihard en bestaat de kans dat u misgrijpt. Dankzij onze hulp bent u zeker van de juiste begeleiding gedurende het gehele proces. Bekijk het aanbod.

“Onze (aankoop)makelaars en medewerkers worden continu bijgeschoold en er wordt op allerlei terreinen ervaring opgedaan”

Huizenmarkt in Apeldoorn

Doordat wij werkzaam zijn in de regio Apeldoorn, zijn we exact op de hoogte van de huizenmarkt in Apeldoorn. Maar ook van de woningprijzen en woningwaarden. Zo zijn de aankoopmakelaars op de hoogte van alle huizen die te koop staan, maar soms ook van welke huizen op korte termijn in de verkoop komen.

Op deze manier weet u het al snel wanneer een geschikte woning te koop staat en kunt u snel actie ondernemen.

NVM makelaar

Wanneer u in zee gaat met een aankoopmakelaar, wilt u zeker weten dat de makelaar uw belangen behartigt en niet die van de verkoper. Een NVM makelaar in Apeldoorn houdt zich altijd aan de NVM- Erecode. Bovendien bent u verzekerd van een goed opgeleid specialist met uitvoerige kennis van zijn of haar vakgebied.

Onze aankoopmakelaars zijn immers verplicht om hun kennis up-to-date te houden. Ten slotte doen de aankoopmakelaars op allerlei terreinen ervaring op.

Aankoopmakelaar Apeldoorn ervaringen

Wij hebben door de jaren heen al vele woningzoekenden naar volle tevredenheid geholpen gedurende de zoektocht en de aankoop van hun droomwoning:

Een betere makelaar dan RSH Makelaars kan ik mij niet bedenken! Fijne en snelle communicatie. Bereikbaar, behulpzaam en vooral ook duidelijk en to the point. Handig ook alles onder 1 dak: Wilt u een huis kopen, verkopen en/of financieel advies op maat? Ga dan naar RSH Makelaars!— Maartje Smit

Hypotheek afgesloten en een huis gekocht met behulp van RSH Makelaars. Super goede ervaring mee! Duidelijk advies voor mijn hypotheek, die ook van a tot z geregeld is door RSH Makelaars. Kortom, een fijne organisatie met korte lijnen.— J Streppel

Neem contact met ons op

Kortom, hulp van een goede aankoopmakelaar in Apeldoorn is geen overbodige luxe. Neem contact met ons op, vervolgens gaan we samen op zoek naar hét huis in Apeldoorn. Van bezichtiging tot taxatie, bouwkundige staat en onderhandelingen voor de beste prijs.

“Iedereen is altijd welkom bij ons en we doen ons uiterste best om onze klanten optimaal van dienst te zijn.”

Bel direct naar 055 – 5431207 of vul laat uw gegevens en vraag achter in onderstaand contactformulier. De koffie staat altijd voor u klaar.