Een huis kopen in Apeldoorn

Wilt u graag een huis kopen in Apeldoorn? Op deze pagina vindt u het huis te koop in Apeldoorn aanbod van RSH Makelaars. Wij zijn een gespecialiseerde makelaardij met regio Apeldoorn als werkgebied. Onze makelaars voorzien u graag van hulp en begeleiding bij het kopen van een woning. Scroll op uw gemak door ons koopaanbod heen, bekijk de foto’s en lees de omschrijvingen.

Heeft u een woning gevonden die naar uw wens is? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.

Koopaanbod

Filters
Filters
Prijs van
Prijs tot
Sartrestraat 43
Apeldoorn
€ 425.000 k.k.
Piersonstraat 60
Apeldoorn
€ 189.000 k.k.
Hofstraat 46
Apeldoorn
€ 349.500 k.k.
Boommarter 4
Apeldoorn
€ 675.000 k.k.
Arthurgaarde 108
Apeldoorn
€ 625.000 k.k.
Rietdekkersdreef 805
Apeldoorn
€ 375.000 k.k.
Viltmakersdonk 109
Apeldoorn
€ 350.000 k.k.
Houtsnijdershorst 106
Apeldoorn
€ 239.500 k.k.
Tooropstraat 2
Apeldoorn
€ 375.000 k.k.
Jan van Goyenlaan 10
Apeldoorn
€ 350.000 k.k.
Musketiersveld 229
Apeldoorn
€ 339.000 k.k.
Lage Landenlaan 58
Apeldoorn
€ 850.000 k.k.
Talingweg 155
Apeldoorn
€ 225.000 k.k.
Houtsnijdershorst 132
Apeldoorn
€ 239.500 k.k.
Ugchelsegrensweg 173
Ugchelen
€ 265.000 k.k.
Stadskade 292
Apeldoorn
€ 375.000 k.k.
Landmetersveld 606
Apeldoorn
€ 415.000 k.k.
Het Verlaat 132
Apeldoorn
€ 399.000 k.k.
Eekschillersdreef 409
Apeldoorn
€ 225.000 k.k.
Forelstraat 42
Arnhem
€ 200.000 k.k.
Wielingen 4
Apeldoorn
€ 325.000 k.k.

Huis te koop in Apeldoorn

U kunt de koopwoningen op diverse types filteren. Zo verkopen wij onder andere appartementen/flats, bungalows, eengezinswoning, helft van dubbel woonhuis en vrijstaande woningen. Bij de huizen vindt u veel informatie. Hierbij kunt u denken aan het aantal kamers, woonoppervlakte, bouwjaar, bouwvorm, isolatie en ligging.

Plaats een zoekopdracht

Bent u al lange tijd op zoek naar uw droomhuis in Apeldoorn, maar heeft u deze nog steeds niet gevonden? Wij kunnen ook een zoekopdracht voor u uitzetten. Indien een geschikte woning in de verkoop komt, krijgt u dit als eerste te horen. U kunt dan gelijk een bezichtiging inplannen. Het is dan mogelijk om snel te beslissen of u een bod op het huis wilt doen. De actuele koopwoningen staan op de website, neem contact met ons op voor een zoekopdracht.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Met een makelaar aan uw zijde zal het vinden van de perfecte woning een stuk vlotter verlopen. Wat kunnen we als aankoopmakelaar voor u betekenen wanneer u een huis wilt kopen in Apeldoorn? U kunt daarbij denken aan werkzaamheden zoals:

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Wanneer u onze makelaardij inschakelt, start het aankoopproces al bij de kennismaking. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw wensen en eisen. Hoeveel kamers moeten er minimaal aanwezig zijn, wat is het gewenste woonoppervlakte, welke buurten en wijken vallen sowieso af, wilt u graag een vrijstaande woning, rijtjeshuis of kleine boerderij met een groot stuk grond erbij, etc. Ook bekijken we uw financiële mogelijkheden. In welke prijsklassen kunnen we zoeken?

“Het huis te koop in Apeldoorn aanbod van RSH Makelaars vindt u bovenaan deze pagina”

Op zoek naar koopwoningen

Nadat we uw woonwensen in kaart hebben gebracht, starten onze makelaars met de toezending van het nieuwste woningaanbod in de door u opgegeven wijken en prijsklassen. U weet wat u aan hypotheek kunt krijgen en wij weten wat uw woonwensen zijn. Dit maakt het zoeken gemakkelijker en hierdoor kunnen we snel schakelen indien er nieuwe koopwoningen op de markt komen.

Op de hoogte van het aanbod

Dankzij ons netwerk bij de NVM zijn wij op de hoogte van koopwoningen die nog niet op Funda zijn geplaatst. Wij weten van tevoren welk huis er te koop komt in Apeldoorn. Daar kunt u uw voordeel mee doen! Dat maakt een huis kopen in Apeldoorn een stuk eenvoudiger. U bent andere woningzoekenden immers een stapje voor.

Wat kost een makelaardij inschakelen?

Natuurlijk vragen wij voor de aankoopbemiddeling een vergoeding. Dit is een vooraf met u besproken vast bedrag of een prestatieafhankelijke beloning. Bij de prestatieafhankelijke beloning geldt: hoe lager de koopsom, hoe hoger onze verdienste. De courtage moet u echter niet zien als kostenpost, maar als een investering. U kunt gebruik maken van onze kennis en wij onderhandelen voor u. Daarmee bespaart u uiteindelijk op de kosten. Uw voordeel is vaak een veelvoud van de courtage.

RSH Makelaars als uw makelaardij

Huis kopen in Apeldoorn? Roep onze hulp in!

U bent van harte welkom in ons makelaarskantoor aan De Eglantier. Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag, van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur. Indien u een huis gezien heeft dat u graag zou willen bezichtigen, kunt u direct contact met ons opnemen. Bel naar 055 – 543 12 07. Wij staan u graag te woord.

Neem direct contact met ons op om een bezichtiging aan te vragen of om een zoekopdracht in te stellen. Wij helpen u graag in het proces om uw droomhuis te vinden. Ook voor het verkopen van een huis in Apeldoorn bent u bij ons van harte welkom.