Over RSH Makelaars & Adviseurs

Het makelaarskantoor dat Sander Hendriksen (makelaar 1977) samen met zijn broer Dennis Hendriksen (hypotheekadviseur 1978) in 2003 overnamen van Bert Roetert Steenbruggen (1951) en vader Jan Hendriksen (1951) is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot makelaarskantoor in Apeldoorn. Met 8 medewerkers zijn wij dagelijks bezig om kopers en verkopers te zoeken, taxaties uit te voeren en mensen te voorzien van passende hypotheek en assurantie adviezen. Bert werkt nog part time voor ons kantoor en bedient oude relaties terwijl Jan de boekhouding verzorgt.

Ons kantoor is in 2006 lid van de NVM geworden en toen is Dennis van Arendonk (1978) ons team komen versterken. Dennis werkt als Full service Register Makelaar en Taxateur. Hij is geboren en getogen in Ugchelen.

Ons kantoor ligt middenin in de wijk De Maten op winkelcentrum de Eglantier. Parkeren is gratis en goed geregeld. We hebben een goede etalage functie op het winkelcentrum met veel passanten.

De markt verandert snel en wij passen onze dienstverlening daarop aan. Denk aan ruime openingstijden ook op zaterdag en ?s avonds. Onze dienstverlening is de laatste jaren verregaand geprofessionaliseerd. Klanten zijn (terecht) veeleisender, transacties complexer, de markt hardnekkiger. Onze makelaars en medewerkers worden continu bijgeschoold en er wordt op allerlei terreinen ervaring opgedaan. Iedereen is altijd welkom bij ons en we doen ons uiterste best om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Dat was in de tijd van vader zo en dat is nu nog steeds zo.

U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!