NVM makelaar in Apeldoorn en omgeving

Als makelaar in Apeldoorn begeleiden we u bij de aankoop of verkoop van een huis. Alle diensten die u van een makelaardij mag verwachten hebben wij onder één dak: aankoop, verkoop, taxaties, hypotheken en verzekeringen. Met een makelaar aan uw zijde doorloopt u gemakkelijker alle stappen van het aankoop- of verkoopproces. U mag voor elk vraagstuk onze hulp inschakelen, wij hebben jarenlange ervaring en kennis opgebouwd over de woningmarkt in Apeldoorn en omgeving.

Wij zijn op elk moment van de dag bereikbaar, ook ‘s avonds kunt u gerust contact opnemen met de makelaar. Op zaterdagen zijn wij op afspraak ook open. Ons makelaarskantoor is gelegen aan de Eglantier 603 in Apeldoorn zuidoost.

Ervaren makelaar in Apeldoorn | RSH Makelaars

Waarom RSH Makelaars inschakelen als uw makelaar in Apeldoorn?

  • Makelaars met veel ervaring
  • Ruime openingstijden, ook in de avonduren en op zaterdag op afspraak
  • Up-to-date kennis middels bijscholing
  • Klein hecht team

NVM makelaar met uitstekende reviews

Sinds 2006 zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit betekent dat wij een kwaliteitsmakelaar in Apeldoorn zijn. Als hoogwaardige makelaar willen wij onszelf blijven ontwikkelen en ook blijven groeien. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze makelaars continu worden bijgeschoold en nieuwe ervaringen blijven opdoen. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke prettige werkwijze. Klanten beoordelen ons met een 9.1 (gemiddelde score) op Funda.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek voorzien we u van nuttige informatie en beantwoorden we al uw vragen. Bekijk ook het woningaanbod op de website!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring