Onafhankelijk hypotheekadvies

Wij hebben aanstellingen bij bijna alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Met deze hypotheekaanbieders zijn wij altijd in staat om de hypotheek met de laagste rente en beste voorwaarden samen te stellen. Nadat de persoonlijke wensen in kaart zijn gebracht vergelijken wij alle hypotheekaanbieders met elkaar op voorwaarden en hypotheekrente. Deze vergelijking resulteert vervolgens in een passend advies.

De beste hypotheek is niet altijd degene met de laagste rente

Acceptatiebeleid en voorwaarden van de hypotheekaanbieder maken integraal onderdeel uit van de aanbieding. Het is namelijk mogelijk dat een hypotheekaanbieder de hypotheekaanvraag niet accepteert. Ook kan een lage rente van een aanbieder nadelen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan (dure) verplichte bijverbanden. Wij zoeken naar de beste deal voor nu en de toekomst!

Startersdoorstromers, oversluiters en zelfstandigen kunnen bij ons terecht voor hypotheekadviezen.

Op Independer en Advieskeuze scoren wij hoog als het gaat om klantenwaarding, prijs en kwaliteit. Klanten waarderen vooral het duidelijke en persoonlijke advies, de goede begeleiding, de hypotheek met uitstekende voorwaarden en het scherpe tarief.

Direct contact opnemen

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring