Onze makelaar in Apeldoorn en omstreken helpt u graag bij de aankoop of verkoop van een huis. Wij staan u graag bij tijdens alle stappen van het koop- of verkoopproces van de woning. De makelaars uit ons hechte team zijn gedreven en hebben vele jaren ervaring in het vak. Wij hanteren ruime openingstijden en heten u graag van harte welkom op ons kantoor.

NVM Makelaar in Apeldoorn | vele jaren ervaring

 • Vele jaren in het vak
 • Ruime openingstijden. Ook in het weekend geopend.
 • Houden onze kennis up-to-date met behulp van bijscholing
 • Klein team

Op zoek naar een makelaar in Apeldoorn? Bekijk het aanbod! Neem gerust contact met ons op. U kunt ook terecht bij ons kantoor gelegen in de wijk De Maten, bij winkelcentrum de Eglantier. U kunt gratis parkeren en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Contact

Van taxatie tot aan kopen of verkopen

Bij onze makelaars kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten omtrent makelaardij in Apeldoorn. Daarbij kunt u denken aan:

 • Het kopen van een huis in Apeldoorn
 • Het verkopen van een huis in Apeldoorn
 • Taxatie
 • Nieuwe woonruimte bij een scheiding
 • Gratis waardebepaling
 • Verkopen met verlies
 • Advies over hypotheken
 • En het kopen van een woning op een veiling

Kopen

Dankzij onze hulp en omstreken wordt het kopen van een woning een stuk prettiger. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we immers dat een huis kopen in Apeldoorn een bijzonder moment is.

Om deze reden begeleiden en adviseren we u gedurende het hele proces. Van het inspecteren van de bouwkundige staat tot aan de onderhandelingen met de verkopende partij. Bekijk ons aanbod.

Verkopen

Bij uw huis verkopen in Apeldoorn komt veel kijken. Dit kan een hoop zorgen met zich meebrengen. Het inschakelen van een NMV makelaar in Apeldoorn maakt het proces een stuk gemakkelijker. Zo kunnen we vanuit u onderhandelen met de potentiële kopers van de woning en helpen wij bij de verkoop.

Makelaarskantoor met vele jaren ervaring

De broers Sander Hendriksen (makelaar, 1977) en Dennis Hendriksen (hypotheekadviseur, 1978) namen in 2003 het makelaarskantoor over van Bert Roertert Steenbruggen (1951) en vader Jan Hendriksen (1951). Zowel Bert als Jan zijn nog steeds betrokken bij de onderneming als contact van oude relaties en het organiseren van de boekhouding.

Het Apeldoornse makelaarskantoor is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de middelgrote kantoren in de stad en is sinds 2006 lid van de NVM geworden.

Wij werken met een duidelijk stappenplan

Gepassioneerde makelaars

In totaal zijn er op dit moment 5 gepassioneerde makelaars verbonden aan het bedrijf. Zij houden zich dagelijks bezighouden met het zoeken van kopers en verkopers van een woning. Maar ook met het uitvoeren van taxaties en het geven van passende adviezen op het gebied van hypotheken en assurantie. Wij zijn u graag van dienst als beste makelaar in Apeldoorn!

055-5431207     Contact

Ontwikkelingen | makelaardij in Apeldoorn

De huidige woningmarkt is aan veel veranderingen onderhevig en wijzigt continu van koers. Voor een makelaar is het erg belangrijk om met deze ontwikkelingen mee te blijven bewegen en de dienstverlening op de wisselende markt te blijven aanpassen.

Zo hebben wij onze openingstijden verruimd. Hierdoor bent u nu ook op zaterdag en ’s avonds welkom op ons kantoor. Maar ook hebben wij onze dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder geprofessionaliseerd.

Hoogwaardige makelaars

De consument wordt steeds kritischer, de markt wordt ruwer en transacties verlopen complexer. Als hoogwaardige makelaar in Apeldoorn willen wij onszelf blijven ontwikkelen en ook blijven groeien.

Daarom zorgen wij ervoor dat al onze makelaars continu worden bijgeschoold en nieuwe ervaringen blijven opdoen. Daarnaast gaan wij voor een persoonlijke aanpak en contact met onze klanten. U staat als klant immers centraal.

De koffie staat altijd voor u klaar

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wanneer u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen als makelaar in Apeldoorn kunt u gerust contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek. Misschien staat er een mooi huis te koop in Apeldoorn of wilt u uw huis verkopen. Of wenst u meer informatie over een hypotheek. Graag voorzien we u tijdens dit gesprek van professioneel advies.

Wilt u uw woning verkopen? Dan ontvangt u van ons ook nog eens een gratis waardebepaling van uw huis.

Schakel ons in als makelaar in Apeldoorn

Wij adviseren als makelaar in Apeldoorn graag over de aankoop of verkoop van een woning. Ons gevarieerde team is erg gespecialiseerd en helpt u graag verder. Maak gerust een afspraak voor een geheel gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek voorzien we u van nuttige informatie.

Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Neem een kijkje tussen ons aanbod aan koopwoningen in Apeldoorn. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op; bel ons via 055-5431207 of vul het formulier in op onze website. De koffie staat altijd voor u klaar op ons kantoor!