Wilt uw huidige huis verkopen en/of een nieuw huis huis kopen in Apeldoorn? Kies dan voor een professionele makelaar in Apeldoorn. Iemand die u ondersteunt bij alle stappen van het koop- of verkoopproces van uw woning. Het bedreven team van RSH Makelaars kan u als beste makelaar van Apeldoorn voorzien van de juiste voorlichting, informatie en passend advies met betrekking tot het kopen of verkopen van een woning. Als een echt Apeldoorns bedrijf kunt u voor een afspraak met een makelaar van RSH in Apeldoorn terecht bij ons kantoor middenin de wijk De Maten, bij winkelcentrum de Eglantier. U kunt gratis parkeren met voldoende beschikbare plaatsen. Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek? U bent van harte welkom op ons kantoor, waar wij ruime openingstijden hanteren.

Waarvoor kunt u een makelaar van RSH in Apeldoorn inschakelen?

De huidige woningmarkt is aan veel veranderingen onderhevig en wijzigt continu van koers. Voor een makelaar is het erg belangrijk om met deze ontwikkelingen mee te blijven bewegen en de dienstverlening op de wisselende markt te blijven aanpassen. Zo hebben wij onze openingstijden verruimd waardoor u nu ook op zaterdag en ’s avonds welkom bent op ons kantoor. Maar ook hebben wij onze dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder geprofessionaliseerd. De consument wordt steeds kritischer, de markt wordt ruwer en transacties verlopen complexer. Als hoogwaardige aankoopmakelaar in Apeldoorn willen wij onszelf blijven ontwikkelen en ook blijven groeien. Daarom zorgen wij ervoor dat al onze medewerkers continu worden bijgeschoold en nieuwe ervaringen blijven opdoen. Daarnaast gaan wij voor een persoonlijke aanpak en contact met onze klanten.

U kunt een makelaar van RSH in Apeldoorn onder andere inschakelen voor:

  • Het kopen van een huis;
  • Het verkopen van uw huis;
  • taxatie;
  • Nieuwe woonruimte bij een scheiding;
  • gratis waardebepaling;
  • Verkopen met verlies;
  • En het kopen op een veiling.

RSH: al jarenlang dé aankoopmakelaar van Apeldoorn!

De broers Sander Hendriksen (makelaar, 1977) en Dennis Hendriksen (hypotheekadviseur, 1978) namen in 2003 het makelaarskantoor over van Bert Roertert Steenbruggen (1951) en vader Jan Hendriksen (1951). Het Apeldoornse makelaarskantoor is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de middelgrote kantoren in de stad en is sinds 2006 lid van de NVM geworden. In totaal zijn er op dit moment 5 gepassioneerde medewerkers verbonden aan het bedrijf die zich dagelijks bezighouden met het zoeken van kopers en verkopers, het uitvoeren van taxaties en het geven van passende adviezen op het gebied van hypotheken en assurantie. Zowel Bert als Jan zijn nog steeds betrokken bij de onderneming als contact van oude relaties en het organiseren van de boekhouding. Wij zijn u graag van dienst als beste makelaar in Apeldoorn!

Wilt u ons als makelaar in Apeldoorn inschakelen?

Wij adviseren u graag over de koop- of verkoop van uw woning in Apeldoorn. Ons gevarieerde team is erg gespecialiseerd en kan u van dienst zijn als aankoopmakelaar in Apeldoorn. Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Neem een kijkje bij ons koopaanbod en lees hoe anderen onze dienstverlening hebben ervaren bij onze reviews. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op; bel ons op 055-5431207 of vul het formulier in op onze website. De koffie staat voor u klaar!