Een verkoopmakelaar in Apeldoorn zorgt ervoor dat het verkoopproces van uw huidige woning een stuk gemakkelijker wordt. Daarbij is het onze verantwoordelijkheid om het maximale er uit te halen en de woning voor een mooie prijs te verkopen. Daarom staan we u gedurende het gehele proces bij.

“Met 5 makelaars zijn wij dagelijks op pad om kopers en verkopers te zoeken”

Van de taxatie tot aan het leiden van bezichtigingen en de onderhandelingen met potentiële kopers van het huis. We ontzorgen u compleet. Hierbij hanteren wij een no-nonsense houding, dus een benadering zonder poespas.

Professionele verkoopmakelaar te Apeldoorn

Waarom kiezen voor RSH Makelaars? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Aankoopmakelaars met veel ervaring
  • Ruime openingstijden, ook in de avonden en op zaterdagen geopend
  • Up-to-date kennis middels bijscholing
  • Klein hecht team

Huis verkopen

Bij het verkopen van uw huis in Apeldoorn komt veel kijken. Het is in emotioneel en financieel opzicht een grote stap. Want is dit wel een goed moment voor verkoop, hoe pakt u de bezichtigingen aan en hoe moet men onderhandelen over de prijs? Dit zijn vragen waar onze makelaars het antwoord op weten.

Wij weten exact welke valkuilen er zijn en welke strategie in uw situatie de beste is. Zo ontzorgen we u volledig van eerste kennismaking in Apeldoorn tot aan waardebepaling en de uiteindelijke afhandeling bij de notaris.

Hogere verkoopprijs en minder stress

Het is uiteraard mogelijk om uw huis te verkoper zonder gebruik te maken van de deskundigheid van een makelaar in Apeldoorn. Echter is het zo dat u dankzij de hulp van een expert sneller een geschikte koper vindt. Daarnaast brengt in zee gaan met een makelaar nog meer voordelen met zich mee.

  • U vindt sneller een koper
  • Onderhandelen naar een hogere verkoopprijs
  • De verkoopmakelaar kent de huizenmarkt in Apeldoorn
  • Minder stress en meer tijd over
  • Regels en papierwerk

NVM verkoopmakelaar in Apeldoorn

Bij ons als NVM makelaar in Apeldoorn staat kwaliteit altijd voorop. Dat wij een NVM makelaar zijn, betekent dat wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit houdt in dat we toegang hebben tot de NVM-database. Maar ook dat we op de hoogte zijn van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van regel- en wetgeving en wonen.

Tevreden woningverkopers

Door de jaren heen hebben we al veel verkopers begeleid tijdens het verkoopproces van hun woning. Hieronder leest u hun ervaring met ons als makelaar in Apeldoorn:

RSH makelaars heeft ons huis verkocht en dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Het is erg fijn communiceren met de makelaars en ze reageren erg snel. Alle vragen werden altijd direct opgepakt. Ons huis was erg snel verkocht!

Fijne makelaar, betrokken, korte lijnen, goede service/advies en duidelijke communicatie. Aanrader voor zowel hypotheekadvies als verkoop woning!

Contact was uitstekend vanaf het begin tot en met de verkoop. Prima begeleiding door vriendelijke mensen. Niet verwacht dat huis zo snel wordt verkocht. Kortom, een ontzettend tevreden klant 👍

Kosten

Ondersteuning van een makelaar is natuurlijk niet geheel gratis, we vragen namelijk courtage. Dit is een term uit de makelaardij die vergoeding betekent. Deze vergoeding is een vooraf vastgesteld percentage van de verkoopprijs. Het kan ook een vast bedrag zijn dat u aan ons betaalt.

Zie dit bedrag echter niet als een kostenpost, maar als een investering. U kunt immers gebruik maken van onze ervaring en expertise, terwijl wij voor u onderhandelen. De kosten die u daarmee bespaart zijn uiteindelijk vaak hoger dan de courtage.

“U ervaart gegarandeerd het beste resultaat”

Succesvol uw huis verkopen in Apeldoorn?

Wilt u succesvol uw huis verkopen met behulp van een verkoopmakelaar in Apeldoorn en wilt u uw huis in ons woningaanbod terugzien? Wij zorgen er graag voor dat uw huis in Apeldoorn zo snel mogelijk en voor de beste prijs verkocht wordt. Maar ook dat u een nieuwe woning vindt.

Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier door uw contactgegevens en bericht achter te laten, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. Of bel direct naar 055 – 5431207 om verder te informeren. De koffie staat altijd voor u klaar aan De Eglantier 603 in Apeldoorn de Maten.