U staat nu voor de beslissing uw huis te verkopen. Wij helpen en begeleiden u graag bij deze belangrijke gebeurtenis.

Waarom?

Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van werken altijd slaagt. Dat lijkt misschien wat stellig, maar wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering, korte communicatielijnen en het uitstekende netwerk van de NVM zorgen voor het beste resultaat.

Een makelaar met emotie (maar ook niet te veel)

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een huis verkopen een bijzonder moment is voor u. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan, willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel. Zo kunnen we bij de verkoop van uw huis namens u onderhandelen met de kopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om er voor u het maximale uit te halen.

Ervaren verkopers, specialist in "De Maten"

Wij zijn bekend met heel de stedendriehoek, maar zeker wanneer uw huis in de wijk "De Maten" staat weten potentiële kopers uw woning via ons te vinden. Omdat ons kantoor midden in De Maten ligt hebben wij een natuurlijke binding met deze wijk en weten er goed de weg. Feitelijk wordt elk huis dat wij voor onze klanten verkopen landelijk aangeboden. Hiervoor gebruiken wij ons netwerk van collega NVM-makelaars in heel Nederland en natuurlijk de best bezochte huizensite van het land Funda.

Direct (en gratis) aan de slag

Wilt u weten wat uw huis waard is maak dan gebruik van onze gratis waardebepaling. Als u een afspraak maakt krijgt u meteen nuttige informatie over de verkoopstrategie en andere handige tips.

Wij helpen u geld besparen

Natuurlijk vragen wij voor de verkoopbemiddeling een vergoeding. Dit wordt in de makelaardij courtage genoemd. Dit is een vooraf met u besproken percentage van de verkoopprijs of een vast bedrag. De courtage moet u echter niet zien als kostenpost maar als een investering. U kunt gebruik maken van onze kennis en wij onderhandelen voor u. Daarmee bespaart u uiteindelijk op de kosten , uw voordeel is vaak een veelvoud van de courtage.

RSH Makelaars, (Ge)woon goed

Wij kiezen voor een benadering zonder poespas. Kijk alleen al naar ons duidelijke stappenplan. Met een no-nonsense houding zorgen wij ervoor dat u goed woont. Nu en in de toekomst.

Meer info over een huis verkopen?

Bel met 055-5431207 of mail ons info@rshmakelaars.nl voor een gratis waardebepaling.