Bent u van plan om te gaan verhuizen, omdat u graag in een grotere woning zou wonen? Wilt u een huis kopen in Apeldoorn omdat u van de stad houdt, of vanwege uw werk? Of bent u om een andere reden op zoek naar een nieuwe woning in Apeldoorn? Wat de reden dat u wilt gaan verhuizen ook is, RSH Makelaars is u graag van dienst als u een huis wilt kopen in Apeldoorn. Met een makelaar aan uw zijde die u begeleidt en adviseert wordt het hele koop proces een stuk prettiger om te doorlopen. Wij voorzien u graag van hulp en begeleiding bij een belangrijke gebeurtenis als het huis kopen in Apeldoorn en hebben het volste vertrouwen in onze manier van werken. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor een optimaal resultaat kunnen zorgen door middel van een persoonlijke benadering, het hanteren van korte communicatielijnen en het gebruik maken van het netwerk van de NVM.

Als makelaar zijn we bij RSH Makelaars zeer ervaren. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat een huis kopen in Apeldoorn een bijzonder moment is voor u. Door de spanning, de verwachtingen en de veranderingen die voor de deur staan, willen emoties nog wel eens opspelen. Wij begrijpen dat. Maar minstens zo belangrijk: wij houden ook het hoofd koel. Zo kunnen we bij het aankopen van uw droomhuis namens u onderhandelen met de verkopende partij. Het is onze verantwoordelijkheid om de reële waarde van het huis bij het bieden niet uit het oog te verliezen. Wij kunnen dat als geen ander en leveren daarom bij het huis kopen in Apeldoorn gegarandeerd het beste resultaat.

Gegarandeerd aankoopsucces met ikstagraagvooraan.nl

Ikstagraagvooraan.nl is een initiatief van ons kantoor. Veel mensen lukt het niet om zelf een passende woning te vinden. Dat komt omdat er veel meer vraag dan aanbod is in bijna alle prijs segmenten van de woningmarkt. Wij hebben de oplossing met ikstagraagvooraan.nl

Via een gratis en vrijblijvend intake gesprek bekijken we uw woonmensen en kijken naar uw financiële mogelijkheden. Zodra alle woonwensen in kaart zijn gebracht starten we met de toezending van het nieuwste woningaanbod in de door u opgegeven wijken en prijsklassen.

Omdat u al weet wat u aan hypotheek kunt krijgen en wij weten wat uw woonwensen zijn kunnen we snel schakelen indien er nieuw aanbod op de markt vrij komt. In sommige gevallen staat het nieuwste aanbod nog niet eens op Funda want wij weten wat er te koop komt en al staat en daar kunt u uw voordeel mee doen!

Een huis kopen in Apeldoorn met een makelaar van RSH aan uw zijde

RSH Makelaars heeft een kantoor dat midden in de wijk De Maten te Apeldoorn ligt, op het winkelcentrum de Eglantier. We zijn dus erg goed bekend met de stad, wel zo prettig bij het huis kopen in Apeldoorn. Het parkeren is hier gratis en goed geregeld. We hebben een goede etalage functie op het winkelcentrum, met veel passanten. We snappen als geen ander dat de markt snel verandert en dat we daarom onze dienstverlening regelmatig dienen aan te passen. Om die reden hanteren we ruime openingstijden en zijn we ook in de avonden en op zaterdag geopend. We hebben onze dienstverlening de afgelopen tijd erg geprofessionaliseerd. We zorgen dat onze makelaars en medewerkers voldoende bijscholing krijgen en op verschillende nieuwe plekken ervaring kunnen opdoen. Zo kunnen we u optimaal van dienst zijn als u een huis wilt kopen in Apeldoorn.

Natuurlijk vragen wij voor de aankoopbemiddeling een vergoeding. Dit is een vooraf met u besproken vast bedrag of een prestatieafhankelijke beloning. Bij de prestatieafhankelijk beloning geldt hoe lager de koopsom hoe hoger onze verdienste! De courtage moet u echter niet zien als kostenpost maar als een investering. U kunt gebruik maken van onze kennis en wij onderhandelen voor u. Daarmee bespaart u uiteindelijk op de kosten , uw voordeel is vaak een veelvoud van de courtage.

Wat doet een makelaar voor u bij het huis kopen in Apeldoorn?

Wat kunnen we als aankoopmakelaar voor u betekenen wanneer u een huis wilt kopen in Apeldoorn? U kunt daarbij denken aan werkzaamheden zoals:

 • Het inspecteren van de bouwkundige staat van de woning, erfdienstbaarheden, e.d.
 • Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • Geeft u inzicht in de taxatiewaarde van de woning.
 • Heeft kennis van de lokale huizenmarkt en lokale regelgeving.
 • Het bepalen van de strategie om de woning te kunnen aankopen.
 • Het voeren van deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen.
 • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken. Zorgt o.a. dat tijdslijnen goed op elkaar aansluiten.
 • Is een gesprekspartner die alleen uw belang vertegenwoordigt.
 • Beschikt over een netwerk dat ingeschakeld kan worden. Bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
 • Uw aankoopmakelaar let op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • Controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Inspecteert met u de woning voor de overdracht bij de notaris. Staat zijn opdrachtgever bij indien er gebreken aan de woning zijn.
 • De aankoopmakelaar behartigt uitsluitend het belang van de koper bij de aankoop van een woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen bij het huis kopen in Apeldoorn of omgeving? Informeer dan gerust eens verder. Laat uw bericht achter via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken door te bellen naar 055 – 5431207.